Pluslening

Er is een nieuwe vorm van geld lenen in Nederland. De pluslening. De pluslening is een nieuwe leenvorm van Ferratum. De verstrekker van de minilening. Waar het in het verleden alleen nog mogelijk was om kleine bedragen te lenen, maakt de pluslening het mogelijk om ook grotere bedragen te lenen. U kunt tot 1500 euro lenen in de nieuwe vorm van geld lenen.

Pluslening

pluslening
De pluslening zit een beetje tussen een persoonlijke lening van 2 maanden en een minilening in. Bij een minilening kunt u maximaal 800 euro lenen. Bij een pluslening is dit 1500 Euro. Daarnaast is bij een minilening de maximale termijn voor terugbetaling 45 dagen, en u moet het hele bedrag in één keer terugbetalen. Bij een pluslening is de looptijd opgerekt naar 62 dagen en u mag het bedrag in 2 termijnen terugbetalen. Ongeveer 45% van de lening op de 31ste dag. En het restant van de lening op de 62ste dag. U heeft dus meer speling en meer mogelijkheden met de pluslening.

Pluslening en het BKR

Belangrijk om te weten is natuurlijk of er bij deze vorm van geld lenen wel of geen BKR toetsing plaatsvind. Wat dat betreft hebben we goed nieuws als u op zoek bent naar geld lenen zonder BKR toetsing. Bij een pluslening wordt namelijk geen BKR toetsing of BKR registratie gedaan. U kunt dus direct uw lening aanvragen. Ook als u een negatieve BKR registratie heeft.

De beste oplossing?

Ook daar krijgt u van ons een helder antwoord. Sparen is natuurlijk altijd beter. Geld lenen kost namelijk altijd geld. Het sparen voor bepaalde zaken moet dan ook natuurlijk altijd de voorkeur hebben. Maar als het niet anders kan, kan 1500 euro lenen in de vorm van deze lening een goed alternatief zijn. Wel moet u er rekening mee houden dat een gewoon doorlopend krediet in 99 van de 100 gevallen uiteindelijk voordeliger voor u kan uitpakken. Neem daarom de tijd om uw lening af te sluiten. Snel geld lenen is namelijk zeker niet in alle gevallen de beste oplossing.