Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen is heel eenvoudig. U kunt bij verschillende aanbieders binnen enkele minuten uw persoonlijke lening aanvragen. De vraag is natuurlijk alleen, waar vind u de goedkoopste persoonlijke lening? En hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt voor uw persoonlijke lening? Geld lenen moet natuurlijk wel goedkoop geld lenen blijven!

Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Een persoonlijke lening aanvragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u de beschikking heeft over een computer of een mobiele telefoon kunt u binnen 10 minuten diverse aanvraagformulieren hebben ingevuld. Tegenwoordig heeft u de offerte voor de lening zelfs alweer snel in uw mailbox. Maar dan begint het natuurlijk pas. Voordeel is wel dat offertes van een persoonlijke lening eenvoudiger met elkaar te vergelijken zijn dan doorlopend krediet offertes. Een persoonlijke lening aanvragen geeft namelijk meer zekerheid. Een vaste rente en een vast maandtermijn zodat u weet waar u aan toe bent.
Kleine leningen onder de 2500 euro zijn over het algemeen overigens niet mogelijk. 1000 Euro lenen of 1500 Euro lenen kunt u beter in de vorm van een doorlopend krediet.

Valkuilen bij een persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen Zoals al eerder aangegeven is het vergelijken van persoonlijke lening offertes vrij eenvoudig. Veelal staat op de voorzijde van de kredietovereenkomst al wat u in totaliteit aan rente en aflossing terug gaat betalen gedurende de gehele looptijd van de lening.
De valkuil die er nog kan zijn is het voortijdig aflossen. De meeste mensen gaan er in de loop van de tijd financieel op vooruit. De kans dat u meer geld over gaat houden naar het eind van de looptijd toe wordt dus groter. Als u dan uw lening wilt gaan inlossen is het belangrijk om na te gaan of u een boete moet betalen voor het voortijdig inlossen van de lening. Zorg ervoor dat u dit al bent nagegaan voordat u een persoonlijke lening aanvraagt. U staat dan niet voor verrassingen.

Persoonlijke lening aanvragen zonder BKR toetsing

Als u een lening nodig heeft zonder BKR toetsing en registratie. Dan komt u met een persoonlijke lening aanvragen veelal van de spreekwoordelijke “koude kermis thuis”. Kredietverstrekkers en banken voor persoonlijke leningen doen zonder uitzondering toetsing bij het BKR. Geld lenen zonder BKR toetsing kunt u dan ook alleen in de vorm van een minilening. Bij alle andere aanbieders van commerciële leningen loopt u helaas al snel tegen een BKR toetsing aan.