Geld lenen als uitzendkracht

Geld lenen is niet voor iedereen even eenvoudig. Geld lenen met een tijdelijk contract is een stuk minder eenvoudig dan geld lenen met een vast contract. Maar hoe zit het eigenlijk met geld lenen als uitzendkracht? Zijn er mogelijkheden voor geld lenen als uitzendkracht? Of is een lening aanvragen eigenlijk al bij voorbaat kansloos als u inkomen heeft uit een dienstverband als uitzendkracht?

Geld lenen als uitzendkracht, waar kunt u terecht?

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Of geld lenen als uitzendkracht voor u mogelijk is, is afhankelijk van de fase waar u in zit. Een uitzendovereenkomst kent diverse fasen. En banken hanteren verschillende normen bij een fase. Zo is geld lenen als uitzendkracht met fase C heel goed mogelijk. En met een fase A overeenkomst nauwelijks.

Geld lenen als uitzendkracht met fase C

De eenvoudigste variant voor het geld lenen als uitzendkracht is indien u een fase C overeenkomst heeft. Bij deze overeenkomst wordt het inkomen volledig meegenomen. De richtlijnen van de banken qua inkomenstoets zijn gelijk aan die van ieder ander met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het inkomen moet natuurlijk wel voldoende zijn om de lening verantwoord te kunnen dragen. U moet voldoen aan de VFN normen, maar als dit zo is kan goedkoop geld lenen voor u mogelijk zijn.

Geld lenen als uitzendkracht met fase B

Al een stukje minder eenvoudig is het geld lenen als uitzendkracht als u een fase B overeenkomst heeft. Een fase B overeenkomst wordt door de banken gezien als een tijdelijk dienstverband. Bij ieder tijdelijk dienstverband, dus ook een fase B overeenkomst, wordt het inkomen door de meeste banken voor slechts 70% meegenomen. Uitzonderingen hierop kunnen gelukkig nog wel gemaakt worden. Zo nemen enkele banken uw inkomen volledig mee indien u boven de 30 jaar bent, in het bezit van een koopwoning en een goed BKR heeft. En u samenwonend of gehuwd bent. Een lening aanvragen kan dan zeker zinvol zijn.

Geld lenen als uitzendkracht met fase A

Geld lenen als uitzendkrachtHet minst eenvoudig is een lening te verkrijgen indien u een fase A uitzendovereenkomst heeft. Met deze overeenkomst wordt het inkomen helaas bij nagenoeg geen enkele bank meegenomen. Een aanvraag indienen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening lijkt helaas zinloos. Er zijn gelukkig nog wel andere opties. Zo zou u een minilening aan kunnen vragen. Of u kunt geld lenen bij vrienden, kennissen of familie.

Geld lenen als uitzendkracht zonder BKR toetsing

Als u geld lenen als uitzendkracht zonder BKR toetsing mogelijk wilt maken heeft u een bijzondere uitdaging. Geld lenen zonder BKR toetsing is namelijk niet eenvoudig. Zeker als u bedragen boven de 1500 euro lenen mogelijk wenst te maken. Tot 1500 euro lenen kan namelijk nog in de vorm van een minilening. Het voordeel bij een minilening is dat aanbieders van minileningen niet aangesloten zijn bij het BKR. En zonder aansluiting bij het BKR kan men ook geen toetsing uitvoeren bij het BKR. Geld lenen als uitzendkracht zonder BKR toetsing is daar dus nog uitstekend mogelijk. Als u echter een groter bedrag wilt lenen zonder BKR toetsing, en u kunt dit niet lenen bij kennissen, vrienden of familie. Dan is er eigenlijk nog maar één optie. En dat is geld lenen bij de Gemeentelijke Kredietbanken. Zij doen weliswaar een BKR toetsing, maar doen dit niet om na te gaan of u een negatieve BKR registratie heeft, maar meer om een goed overzicht te krijgen in uw financiële situatie. Zij zijn er meer voor de schuldhulpverlening.