Direct geld op je rekening

Als je met spoed nodig hebt wil je natuurlijk direct geld op je rekening. Niet morgen, niet overmorgen, maar nu. Of maximaal over 10 minuten. Als je snel geld nodig hebt is geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing veelal een uitkomst. Maar, hoe doe je dit? En waar is dit nog mogelijk? Waar kunt u nog echt snel geld lenen? Wat zijn de mogelijkheden? En, hoe werkt het eigenlijk als u een lening aanvraagt.

Direct geld op je rekening, hoe werkt het?

Product
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
€1000,-
45 dagen
24 uur
€1500,-
62 dagen
24 uur
Er zijn in het commerciële traject eigenlijk maar 3 partijen waar je terecht kunt voor een lening, je eigen bank, waar je betaalrekening loopt. Een kredietbemiddelaar, professionele bemiddelaar die bemiddelt tussen banken en kredietaanvragers. En de verstrekkers van een minilening. Mooi natuurlijk dat er verschillende mogelijkheden zijn, de vraag is alleen welke verstrekker nu eigenlijk het snelst is. Hoe zorg je voor direct geld op je rekening.

De snelste verstrekker

Dat de snelste verstrekker niet altijd de voordeligste is blijkt wel weer bij het snel geld lenen. Degene die het beste hierop ingericht is, is namelijk de verstrekker van de minileningen. Deze zijn het best ingericht op het snel verstrekken van leningen. Een minilening is namelijk de de snelste manier om een lening te krijgen. Nadeel is alleen dat een minilening, bij de eerste lening niet verder gaat dan € 400,-. Als de verstrekker van de minilening eenmaal ervaring met u heeft opgedaan kan het echter veel sneller gaan. Het kan dan binnen tien minuten geregeld zijn. Dat is dus nog eens echt snel geld lenen. Nadeel van deze vorm van geld lenen is dat het ook gelijk de duurste vorm van geld lenen is. Een minilening van € 400,- kan je zomaar nog eens € 100,- extra kosten door de bijkomende kosten.

Direct geld op je rekening zonder afsluitenkosten

Als je geld wilt lenen zonder afsluitkosten is een minilening geen goede optie. Gelukkig zijn er ook nog andere mogelijkheden. Ze duren wel wat langer om het geld op de rekening te krijgen. Maar zijn daarnaast ook stukken goedkoper.

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,5%
Defam Premium DK
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,6%
NN Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
13%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
8,8%
Defam Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
10,3%
Interbank Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
14%
Qander Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,9%
8,4%
Frisia Doorlopend Krediet
4,9%
6,0%
U kunt dus een lening afsluiten tegen een scherpe rente, houdt er hierbij wel rekening mee dat het minimaal 48 uur duurt voordat het geld op uw rekening staat. Hierbij moet u de weekenden niet meetellen. Als u op vrijdag aanvraagt, zal het geld niet eerder dan dinsdag op uw rekening kunnen staan.