Becam lening oversluiten

Een lening oversluiten kan u over het algemeen veel geld besparen. Bij een Becam lening oversluiten is dit natuurlijk niet anders. U kunt op een lening besparen omdat bijvoorbeeld de rente lager wordt. Becam werkt zelf als bemiddelaar. Dit betekend dat zij zelf het geld niet verstrekken, maar dat dit gedaan wordt door de banken. Becam krijgt een deel van de rente die u voor de lening moet betalen als beloning voor de bemiddeling van de lening. Kijk regelmatig naar de rente van uw lening, en zorg dat geld lenen, goedkoop geld lenen wordt.

Becam lening oversluiten

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Heeft u nog een lening vanuit de periode dat Becam een onderdeel was van DSB? Dan is besparen op uw lening relatief eenvoudig. De rentes zijn onder de DSB bank behoorlijk opgelopen. Het oversluiten van uw lening zou u enkele procenten op jaarbasis kunnen besparen. Bij een lening van € 25.000,- kan u dit dus al een besparing opleveren van rond de € 500,-. Per jaar!
In het verleden zijn deze leningen voor hele lage rentes afgesloten, bij de doorlopende kredieten zijn deze rentes echter vaak tussentijds verhoogd. Verlagingen zijn slechts sporadisch voorgekomen. Zo kan het zijn dat u een lening heeft afgesloten tegen 4% en nu 10% of zelfs meer moet betalen. Een Becam lening oversluiten kan u dan veel geld opleveren.

Waar kunt u uw Becam lening oversluiten?

Bij welke aanbieder u uw Becam lening wilt oversluiten bepaald u natuurlijk zelf. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met Becam om te vragen of de rente wellicht wat lager zou kunnen. Daarnaast is het verstandig om bij meerdere aanbieders een offerte op te vragen. Hierbij kunt u denken aan aanbieders als Freo, Kredietspotter of Consumind. Bij de laatste krijgt bij het aanvragen van de lening direct de huidige rentepercentages in uw mailbox. U kunt dan direct nagaan of een lening omsluiten voor u voordelig is, en hoeveel u kunt besparen.
Consumind is overigens niet alleen een vergelijker, u kunt daar ook leningen gaan afsluiten. Voordeel is dat ze met meer banken samenwerken dan Becam. Een Becam lening oversluiten kan daarom beter mogelijk zijn bij deze aanbieder.