Snel geld lenen

Het kan voor iedereen een keer nodig zijn. Een rekening die per ongeluk te lang is blijven liggen, een onvoorziene uitgave. Snel geld lenen kan dan de oplossing zijn. Er zijn natuurlijk nog wel altijd een aantal vragen bij het snel geld lenen. Waar kunt u bijvoorbeeld terecht om snel geld lenen mogelijk te maken? Is het ook mogelijk om snel te lenen zonder BKR toetsing? Kost snel geld lenen extra geld? En is snel geld lenen als uitzendkracht ook mogelijk? Vragen waar wij u graag een antwoord op geven.

Snel geld lenen

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Om één en ander met betrekking tot snel geld lenen duidelijk te houden is het handig om eerst een definitie van snel geld lenen te maken.
Als u snel geld wilt lenen en u wilt dit binnen 48 op uw rekening hebben dan is dat namelijk iets anders dan het geld lenen binnen 10 minuten. Binnen 48 uur kan tegenwoordig namelijk gelukkig bij veel verstrekkers. Een lening aanvraag is vaak al binnen een half uur beoordeeld. De offerte kan zelfs binnen die tijd al bij u zijn per email. De tijd voor een lening aanvragen gaat voornamelijk zitten in het beoordelen van de opgevraagde documenten door de bank. Om dit te bespoedigen kunt u er in ieder geval voor zorgen dat u de “standaard” documenten al klaar heeft. Dit zijn:

  • Kopie van uw legitimatiebewijs
  • Kopie van een recente loonstrook (niet ouder dan 2 maanden)
  • Bankafschrift met bij en afschrijvingen van 1 maand

Als u dit al klaar heeft staan om aan te leveren kan u dat veel tijd schelen. U hoeft dan alleen de offerte nog maar te ondertekenen, en na te gaan of er verder nog aanvullende documenten nodig zijn. U mag bij nagenoeg alle verstrekkers de documenten ook digitaal aanleveren. Als u zorgt dat alles al digitaal klaar staat, kan de geldverstrekker er direct mee aan de slag.
De offerte die u heeft ontvangen kunt u dan ook uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer terug mailen.

Snel geld lenen binnen 10 minuten

snel geld lenenAls u het geld veel sneller nodig heeft, dus echt binnen 10 minuten dan kan dit wat lastiger zijn. U hoeft dan in ieder geval niet bij de banken aan te kloppen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, dat gaat namelijk veel langer duren (48 uur). De enige twee opties die hierbij overblijven zijn de minilening, maximaal tot 1500 euro lenen, en het geld lenen van particulieren. Bij het geld lenen van particulieren vind ook geen BKR toetsing plaats en kunt u snel en veelal ook nog eens voordelig geld lenen.

Snel geld lenen met een tijdelijk contract

Geld lenen met een tijdelijk contract is anders dan met een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Het is wellicht ouderwets, maar banken zijn nog steeds huiverig bij het verstrekken van leningen aan particulieren met een tijdelijk contract. Zeker als het gaat om uitzendinkomsten is snel geld lenen eigenlijk alleen nog mogelijk bij de verstrekkers van de minileningen.