Lenen zonder loonstrook

Lenen zonder loonstrook, je zult het maar nodig hebben. Geld lenen zonder een vast dienstverband, of zonder een loonstrook omdat u deze niet wilt overleggen. Het is nog altijd mogelijk, maar zeker niet eenvoudig. Waar en hoe kunt u nog wél geld lenen?

Product
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
€1000,-
45 dagen
24 uur
€1500,-
62 dagen
24 uur

Waar kunt u geld lenen zonder loonstrook

Geld lenen zonder loonstrook is niet eenvoudig. Toch is het nog altijd mogelijk om een lening af te sluiten zonder loonstrook. Bijvoorbeeld als u zelfstandig bent. Uw jaarcijfers zijn dan uw “loonstrook”. U kunt met uw jaarcijfers laten zien wat uw inkomen is geweest de afgelopen jaren. En daar een financiering op krijgen. Zeker een autolening kan nog mogelijk zijn. Soms is het hier niet eens voor nodig om een loonstrook te overleggen. Nadeel is dan wel dat u niet volledig eigenaar bent van de auto. Het eigendom van de auto komt dan namelijk te liggen bij de financieringsmaatschappij, tot u uw lening heeft terugbetaald.
Een andere optie is een nog goedkopere optie, dat is het geld lenen bij particulieren ofwel familie of vrienden. Zij kunnen lenen zonder loonstrook ook nog mogelijk maken.

Geld lenen zonder loonstrook met een minilening

lenen zonder loonstrookIn het verleden was dit nog mogelijk, het enige dat u voor een minilening hoefde te overleggen waren bankafschriften. Helaas behoord dit tot het verleden. Ook de verstrekkers van minileningen vragen nu om een loonstrook. Lenen zonder loonstrook kan in uitzonderlijke gevallen nog mogelijk zijn, bijvoorbeeld als u reeds eerder klant bent geweest bij een verstrekker van een minilening.

Risico’s van geld lenen zonder loonstrook

Banken maken geld lenen zonder loonstrook niet direct, of zelfs helemaal niet, mogelijk. Dat heeft natuurlijk een reden. Banken zien het lenen zonder loonstrook als een verhoogd risico. Dit omdat er geen vast inkomen is. Zoals wellicht bekend houden banken niet van risico’s en dus ook niet van het geld uitlenen aan personen zonder een regelmatig inkomen. Overigens is het ook lastig om zelfs met een vast dienstverband een financiering akkoord te krijgen bij diverse banken.

Snel geld lenen zonder loonstrook

Snel geld lenen, en dat toch zonder een loonstrook? Dat kan natuurlijk nog wel, u moet dan alleen niet op de banken rekenen. Ook niet als zelfstandige. Banken nemen behoorlijk de tijd om uw leningaanvraag te beoordelen. De enige optie om snel geld lenen mogelijk te maken is het geld lenen van vrienden of bekenden. Mits dit kleine bedragen zijn uiteraard. Hoewel het snel overmaken van grotere bedragen ook eenvoudig en snel geregeld kan worden tegenwoordig.