Defam lening oversluiten

Uw Defam lening oversluiten? Omdat de rente op uw huidige lening te hoog is? Of vanwege een andere reden? Via Crefinass kunt u eenvoudig en snel aanbieders met elkaar vergelijken. U sluit snel en eenvoudig een voordelige geldlening af, waarmee u veel geld kunt besparen. Geld lenen moet natuurlijk wel voordelig blijven.

Defam lening oversluiten

Als u een lening heeft lopen bij Defam zit u over het algemeen genomen best goed. Defam is een bank met één van de laagste rentes. Toch heeft niet iedereen deze lage rente gekregen bij Defam. Hoe dat werkt leggen wij u graag uit.
Als u een lening heeft bij Defam heeft u deze afgesloten via een bemiddelaar. U kunt namelijk niet rechtstreeks bij Defam een lening afsluiten. Deze bemiddelaar ontvangt van Defam een deel provisie. Dit is een (klein) deel van de rente die u moet betalen.
Er zijn twee redenen waarom u bij Defam een hogere rente kunt hebben. En waardoor een Defam lening oversluiten veel voordelen kan hebben.
De eerste reden is uw risicoprofiel. Van iedere lening aanvraag wordt dit opgesteld. Des te hoger het risico bij het verstrekken van de lening, des te hoger de rente.
De tweede belangrijke reden van een hogere rente is de verdienste van de kredietbemiddelaar. Deze kan u verschillende tarieven bieden. Als de bemiddelaar u het “hogere tarief verkoopt”, krijgt de bemiddelaar ook meer provisie.

Uw Defam lening oversluiten naar een nieuwe Defam lening

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,1%
7,2%
Interbank Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,3%
11,3%
Defam Premium PL
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,8%
Frisia Persoonlijke lening
4,5%
6,1%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,9%
Defam Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
11,2%
NN Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
11%
Qander Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
5,3%
8,6%
Als u uw te dure Defam lening wilt oversluiten naar een voordeligere lening, maar u bent wel tevreden over Defam, kan het mogelijk zijn om de nieuwe lening voordeliger te verkrijgen. Zoals we hebben uitgelegd wordt de hoogte van uw rente gedeeltelijk bepaald door het aantal punten dat u scoort. Als u een bestaande klant bent bij Defam, en u betaalt uw lening al een tijdje goed kan het zijn dat u hiervoor beloond kan gaan worden met een lagere rente. Wij raden u dan ook aan om, als u lening een half jaar loopt, een nieuwe aanvraag te doen bij Defam. De kans is groot dat u dan voordeliger kunt gaan geld lenen.

Doorlopend krediet van Defam oversluiten

Als u een doorlopend krediet heeft bij Defam, dan kunt u deze lening altijd kosteloos oversluiten. Bij Defam kunt u nog kiezen uit een doorlopend krediet met een maandbetaling van 1% van de kredietlimiet. Hierdoor houdt u een laag maandtermijn. Nadeel is wel dat u dan een bijzonder lange looptijd heeft. En des te langer de looptijd van de lening, des te meer u uiteindelijk aan rente moet betalen.

Persoonlijke lening van Defam oversluiten

Bij een persoonlijke lening kunnen er bij Defam verschillende mogelijkheden zijn. Als u nog een heel oud contract heeft kan het zijn dat u een wat hogere boete moet betalen bij het inlossen van uw lening. Bij de nieuwe contracten bedraagt de boete maximaal 1%. Dit is de ruil die u heeft gemaakt toen u een krediet heeft afgesloten met een vaste rente.

Uw Defam lening oversluiten? Waar kunt u heen?

Wilt u echt weg bij Defam? Dan zijn er helaas maar weinig aanbieders die een lagere rente hebben. Wel zijn er aanbieders waarbij het rentepercentage in de buurt komt van de lage rente die Defam kan hanteren. Hierbij kunt u denken aan een aanbieder als Freo. Deze werken zonder risicoklasses. Hierdoor kunnen zij veelal de rente bieden die zij op de website hebben staan. Dit zijn geen vanaf rentes.

Defam en het BKR

Wilt u geld lenen zonder BKR toetsing? Dan maakt u bij Defam weinig kans om een lening akkoord te krijgen. Defam voert een streng beleid als het gaat om geld lenen met een negatieve BKR registratie. Hier willen zij namelijk niet aan meewerken. Heeft u een negatieve BKR registratie? En wilt u toch geld lenen? Dan raden wij u aan om Defam te mijden.